Studentenwerk Breda

Ben jij op zoek naar studentenwerk bijbaan in Breda?

Ben jij zoek een bijbaan in Breda? Dan zit je goed bij ons. Recruit a Student biedt divers studentenwerk aan in omgeving Breda. Ben jij nu op zoek naar een flexibele bijbaan in breda? Of ben je op zoek naar iets meer vastigheid? Wij hebben het allemaal en zijn van alle markten thuis: zorg, horeca,  logistiek, sales en administratie. Het is gewoon super belangrijk dat je een toffe klik hebt met je baas. Bij Recruit a Student doen we lekker persoonlijk. We weten alles van de skills en talenten van onze studenten. Ons team staat te popelen om voor jou die toffe job te scoren!

Als uitzendbureau met focus op studenten streven we ernaar om voor elke student leuk werk in Breda te vinden. Met een bijbaan via Recruit a Student in Breda doe je waardevolle werkervaring op tijdens je studie, wat goed staat op je CV. Zo krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte young professional.

Check ook vooral onze veelgestelde vragen webpagina. 

Flexibel studentenwerk in Breda

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, omdat we begrijpen dat studenten niet ver vooruit kunnen plannen. Via onze website of app geef je eenvoudig wekelijks je beschikbaarheid door. Zo bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt, handig tijdens tentamenweken of juist in vakantieperiodes. Bij Recruit a Student heb je volop keuze uit banen in verschillende sectorenin Breda. Of je nu zoekt naar een administratieve, logistieke, klantenservice- of horecabaan, wij hebben het allemaal.

We vinden het belangrijk om voor elke student de leukste bijbaan te vinden waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen laten zien. Ben je benieuwd naar de vacatures in Breda? Check dan snel de vacaturepagina op onze website. Als er iets tussen zit wat je aanspreekt, meld je dan direct aan via de vacature of kom gezellig langs bij ons kantoor! 

Waar vind je ons studentenbureau in Breda?

Bij Recruit a Student heten we onze studenten van harte welkom in ons kantoor, dat dagelijks geopend is van 09:00 tot 17:00 uur. Ons studentenbureau in Breda staat klaar om vragen van studenten te beantwoorden en om hen zo goed mogelijk te leren kennen, zodat we hun talenten kunnen ontdekken. Je vindt ons studenten uitzendbureau in de gezelligste straat van Breda, de Ginnekenweg. Naast een bezoek aan ons kantoor, kun je ook nog even lekker winkelen en een terrasje pakken. Kom gerust langs!

+31(0)88 522 00 76

breda@recruitastudent.nl
Ginnekenweg 32 | 4818 JG | Breda

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!