Studentenwerk Breda

Ben je op zoek naar studentenwerk Breda? Recruit a Student helpt jou hier graag bij!

Dankzij ons grote aanbod van vacatures voor studenten in uiteenlopende branches vind je bij Recruit a Student altijd studentwerk wat echt bij je past! Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, een parttime baan naast je studie of een uitdagende startersfunctie, bij Recruit a Student ben je voor studentenwerk aan het juiste adres.

Als uitzendbureau met de focus op studenten zien wij het als ons doel om voor iedere student leuk studentenwerk in Breda te vinden. Met een bijbaan via Recruit a Student doe jij tijdens jouw studie al een hoop waardevolle werkervaring op die goed staat op je CV. Zo geven wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte young professional. Een combinatie van lekker geld verdienen en relevante werkervaring op doen dus!

Flexibel studentenwerk Breda

We begrijpen als geen ander dat het voor studenten lastig is om ver vooruit te plannen. Daarom biedt Recruit a Student jou veel flexibiliteit. Via onze website of app kun jij wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Erg handig wanneer je tijdens tentamenweken minder tijd hebt om te werken en wanneer je in de vakanties juist meer wilt werken. Je hebt het allemaal zelf in de hand!

Omdat wij samenwerken met veel verschillende soorten bedrijven is het aanbod van parttime werk Breda erg divers. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in de automotive branche, zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, transport, logistiek, schoonmaak, de zorg, horeca of kun je werken op de tofste festivals en evenementen! Ontdek wat voor werk jij leuk vindt en wat bij je past dankzij studentenwerk Breda via Recruit a Student.

Wil jij graag leuk studentwerk in Breda? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Ook kun je jezelf inschrijven zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt kom je in onze database terecht en nemen wij contact met je op wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel. Recruit a Student helpt jou graag met het vinden van tof studentenwerk Breda!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!