Studentenwerk Delft

Studeer jij in Delft en ben jij op zoek naar (bij)baan die goed te combineren is met jouw studie? Kies dan voor een flexibele (bij)baan via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures in veel verschillende branches. Hierdoor vind jij snel en eenvoudig studentenwerk Delft dat echt bij je past!

​Flexibel studentenwerk

Wij begrijpen dat het leven van een student druk kan zijn. Het leren voor tentamens, wisselende schoolroosters en natuurlijk een druk sociaal leven zorgen ervoor dat het lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Daarom werkt Recruit a Student met een planning van week tot week en kun je zelf via onze app of website wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven. Je bepaalt dus zelf wanneer en hoe vaak je werkt. Hierdoor is het mogelijk om tijdens drukke tentamenweken minder of niet te werken en kun je tijdens bijvoorbeeld vakanties juist meer werken. Je hebt het zelf in de hand dankzij het flexibele studentenwerk Delft van Recruit a Student.

Tevens kies je bij Recruit a Student zelf de vorm van jouw bijbaan. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan voor één van onze opdrachtgevers in de vorm van een vaste bijbaan. Maar het is ook mogelijk om voor meerdere van onze opdrachtgevers te werken. Dit biedt jou nog meer flexibiliteit en hierdoor doe je nog meer werkervaring op! Daarnaast kun je ook nog losse klussen vervullen zoals het werken tijdens de tofste festivals van Nederland. Recruit a Student biedt jou maximale flexibiliteit!

​Een (bij)baan die echt bij je past

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit bij hun studies en interesses. Dit biedt jou de kans om tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen binnen de sector waarin jij na jouw afstuderen wilt gaan werken. Hierdoor heb je dus al een streepje voor op jouw studiegenoten! Een leerzame (bij)baan zorgt er tevens voor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Via Recruit a Student verdien je dus niet alleen lekker wat geld, je doet ook een hoop waardevolle werkervaring op wat ook nog eens goed op jouw CV staat.

Ben je benieuwd naar het studentenwerk Delft van Recruit a Student? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Via onze website kun je eenvoudig en snel solliciteren op een functie die jou aanspreekt. Wil jij geen enkele leuke vacature meer missen? Schrijf jezelf dan in bij Recruit a Student Delft. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Via Recruit a Student vind jij de studenten (bij)baan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!