Studentenwerk Den Bosch

Studeer jij in Den Bosch en ben je op zoek naar studie gerelateerd studentenwerk in deze regio? Studenten uitzendbureau helpt jou hier graag bij! Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures binnen diverse branches. Zo vind jij altijd studentenwerk Den Bosch wat echt bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures of schrijf jezelf in bij Recruit a Student Den Bosch.

​Op flexibele basis werken

Wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Als student zijnde heb je nou eenmaal vaak te maken met wisselende schoolroosters en een druk sociaal leven. Daarom bieden wij veel flexibel studentenwerk Den Bosch aan. Wij werken met een planning van week tot week en via onze app of website kun jij zelf jouw beschikbaarheid voor de komende periode doorgeven. Wanneer je een drukke tentamenweek hebt kun je hierdoor minder werken en wanneer je tijdens de rustigere periodes juist wat meer wilt werken is dit ook mogelijk. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt via Recruit a Student.

Recruit a Student werkt met veel verschillende soorten bedrijven samen. Daarom bieden wij in vrijwel iedere branche studentenwerk Den Bosch aan. Zo kun je onder andere aan de slag in de zorg, logistiek, transport, administratie, horeca, automotive en detailhandel. 

Tevens bieden wij je veel flexibiliteit omdat je via Recruit a Student voor één opdrachtgever aan de slag kunt gaan in de vorm van een vaste bijbaan maar je kunt ook voor meerdere opdrachtgevers werken. Hierdoor is jouw werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om losse klussen te vervullen zoals het werken op de tofste evenementen en festivals in Nederland. De ideale combinatie van werkervaring opdoen en geld verdienen dus!

Ben je benieuwd naar het studentenwerk Den Bosch wat wij aanbieden? Bekijk dan het overzicht van onze actuele vacatures. Wanneer je een vacature ziet die jou aanspreekt kun je hier direct digitaal op solliciteren. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student Den Bosch. Wanneer je dit doet nemen wij direct contact met jou op wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die op jouw profiel aansluit. Hierdoor ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures in de regio Den Bosch. Recruit a Student helpt jou eenvoudig en snel met het vinden van studentenwerk in Den Bosch!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!