Studentenwerk Den Haag

Studeer jij in Den Haag en ben jij op zoek naar studentenwerk in Den Haag? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures in uiteenlopende branches. Je vindt via Recruit a Student dus altijd studentwerk wat echt bij je past.

​Flexibel studentenwerk

Omdat wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen bieden wij veel flexibel studentenwerk in Den Haag aan. We bieden je veel flexibiliteit omdat wij werken met een planning van week tot week. Via onze app of website kun jij wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Zo bieden wij je de mogelijkheid om tijdens drukke periodes zoals tentamenweken minder te werken en kun je tijdens rustigere periodes zoals vakanties juist wat meer werken.

​Een bijbaan die echt bij je past!

Wij zien het als ons doel om voor studenten in Den Haag en omstreken een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Op deze manier kun jij al tijdens jouw studie waardevolle werkervaring opdoen die ook nog eens goed op jouw CV staat. De ideale combinatie van geld verdienen en werkervaring opdoen dus!

Omdat wij met veel verschillende bedrijven samen werken is ons aanbod van studentenwerk erg divers. Zo kun je onder andere aan de slag in de zakelijke & financiële dienstverlening, transport, logistiek, zorg, horeca, evenementenbranche of kun je administratieve werkzaamheden uitvoeren. Je kunt kiezen voor een vaste bijbaan bij één van onze opdrachtgevers maar je kunt ook werkzaamheden verrichten voor meerdere opdrachtgevers. Hierdoor is het werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om losse klussen te vervullen zoals het werken tijdens de grootste festivals en evenementen van Nederland!

Wil jij graag leuk studentenwerk Den Haag? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student Den Haag zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Recruit a Student helpt jou graag met het vinden van leuk studentenwerk!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!