Studentenwerk Ede

Volg je een studie in de omgeving van Ede en wil jij graag op flexibele basis lekker wat bijverdienen? Kies dan voor studentenwerk Ede via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Dankzij ons grote aanbod van vacatures voor studenten binnen uiteenlopende branches in Ede vind je eenvoudig en snel een (bij)baan die echt bij je past!

​Flexibel studentenwerk Ede

Voor veel studenten is het lastig om ver vooruit te plannen door wisselende roosters, sociale bezigheden en wellicht een studentenvereniging. Om jou zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden werken wij met online planningssystemen zoals onze app en werken we met een planning van week tot week. Via onze app kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Hierdoor kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Daarnaast bieden wij ook studentenwerk Ede aan wat je samen met je vrienden kunt doen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals van Nederland. De ideale combinatie van werken en plezier!

​Een (bij)baan die echt bij je past

Recruit a Student streeft er naar om voor iedere student een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Op deze manier bieden wij jou de kans om al tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen en hierdoor kun je jezelf ontwikkelen tot young professional. Een leerzame bijbaan naast je studie vergroot de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk. Dankzij het studentenwerk Ede van Recruit a Student verdien je dus niet alleen lekker wat geld, je doet ook veel werkervaring op waardoor jij jezelf kunt onderscheiden van je studiegenoten.

​Bekijk al het studentenwerk Ede

Kortom: wil jij ook leuk studentenwerk Ede dat echt bij jou, je studie en je interesses past? Bekijk dan ons overzicht van openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig & digitaal op een functie die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!