Studentenwerk Emmen

Studeer jij in de omgeving van Emmen en wil je graag op flexibele basis werken? Kies dan voor studentenwerk Emmen via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures voor studenten binnen uiteenlopende branches. Zo vind jij eenvoudig en snel een (bij)baan die echt bij je past.

​Flexibel studentenwerk Emmen

Via Recruit a Student kun je op zeer flexibele basis werken naast je studie. Dankzij wisselende schoolrooster en een druk sociaal leven kan het voor studenten lastig zijn om ver vooruit te plannen. Daarom werken wij met een planning van week tot week en kun je zelf, via onze app, wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven. Heb je een drukke weken voor de boeg met veel tentamens? Dan kun je eenvoudig een tijdje minder of helemaal niet werken. Maar tijdens rustigere periodes, zoals vakanties, kun je ook juist meer gaan werken. Je hebt het helemaal zelf in de hand!

​Verschillende soorten werk voor studenten

Het aanbod van studentenwerk Emmen is zeer uitgebreid. Zo kun je onder andere aan de slag in de transport, logistiek, administratie, schoonmaak, zorg, zakelijke dienstverlening of binnen de automotive branche als bijvoorbeeld hiker. Ook bieden wij veel werk op festivals en concerten aan, dit kun je vaak samen met je vrienden doen. De ideale combinatie van geld verdienen en plezier maken dus!

​Studiegerelateerd studentenwerk Emmen

Als uitzendbureau voor studenten willen wij je graag de kans bieden om al tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen. Daarom zullen wij altijd proberen om de juiste koppeling te maken tussen jou en een vacature die aansluit op jouw studie en interesses. Hierdoor kun jij jezelf ontwikkelen tot young professional en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Studentenwerk Emmen via Recruit a Student zorgt er niet alleen voor dat je lekker wat geld verdient, je bouwt ook een goed CV op waar je de rest van jouw carrière nog profijt van hebt.

​Aan de slag!

Wil jij ook graag een flexibele (bij)baan in Emmen? Bekijk dan het overzicht van onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij studenten uitzendbureau Recruit a Student zodat je altijd op de hoogte blijft van de leukste vacatures. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel studentenwerk Emmen dat echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!