Studentenwerk Enschede

Studeer jij in Enschede? En wil jij graag leuk studentenwerk in Enschede? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt jou hier graag bij. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures binnen uiteenlopende branches. Je vindt snel en gemakkelijk studentenwerk Enschede wat echt bij je past via Recruit a Student!

​Flexibel werk voor studenten

Als uitzendbureau voor studenten vinden wij flexibiliteit erg belangrijk. Wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om vooruit te plannen door wisselende schoolroosters en een druk sociaal leven. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis studentenwerk Enschede uitvoeren. Wij werken met een planning van week tot week en je kunt digitaal, via onze app of website, jouw beschikbaarheid doorgeven. Dit zorgt ervoor dat jij zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je werkt. Zo kun je tijdens rustige periodes zoals vakanties meer werken maar kun je ook tijdens drukke periodes zoals tentamenweken minder werken.

​Een bijbaan die echt bij je past!

Wij zien het als ons doel om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij tijdens jouw studie al werkervaring op kunt doen en dat je kunt ontdekken wat voor werk er echt bij jou past. Vanzelfsprekend staat deze werkervaring goed op je CV maar een leerzame bijbaan zorgt er ook voor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Studentenwerk Enschede via Recruit a Student zorgt voor de ideale combinatie van geld verdienen en werkervaring opdoen!

Verder kun je er bij Recruit a Student Enschede voor kiezen om voor één vaste opdrachtgever aan de slag te gaan in de vorm van een vaste bijbaan maar bieden we je ook de mogelijkheid om voor meerdere opdrachtgevers werkzaamheden te verrichten. Hierdoor blijft je werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Daarnaast is het ook mogelijk om losse klussen te vervullen zoals het werken op de tofste evenementen van Nederland. 

Ben je benieuwd naar ons aanbod van studentenwerk Enschede? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf jezelf dan in bij Recruit a Student Enschede. Wij helpen je graag met het vinden van een (bij)baan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!