Studentenwerk Groningen

Ben jij student in Groningen? En wil jij graag leuk studentenwerk doen wat echt bij je past? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Als uitzendbureau voor studenten beschikken wij over een groot aanbod van vacatures in Groningen in veel verschillende branches. Je vindt dus altijd studentenwerk Groningen wat bij jou en jouw interesses past!

​Op flexibele basis werken

Recruit a Student biedt studentenwerk aan op zeer flexibele basis. Omdat het vaak lastig is voor een student om ver vooruit te plannen door wisselende schoolroosters en een druk sociaal leven werken wij met een planning van week tot week. Wekelijks kun jij zelf jouw beschikbaarheid doorgeven via onze Poolmanager app of via onze website en bepaal je dus zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.

​Vind studentenwerk dat echt bij je past!

Met studentenwerk Groningen via Recruit a Student verdien je niet alleen lekker wat geld, je doet ook een hoop waardevolle werkervaring op. Wij proberen namelijk voor studenten een bijbaan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kun je al tijdens je studie het werkveld leren kennen, doe je ervaring op en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Een leerzame bijbaan die gerelateerd is aan je studie vergroot de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk. De ideale combinatie van werken en verdienen dus!

Omdat wij met veel verschillende bedrijven samenwerken is het aanbod van vacatures zeer uitgebreid. In vrijwel iedere branche bieden wij studentenwerk aan. Je kunt er voor kiezen om voor één van onze opdrachtgevers te werken in de vorm van een vaste bijbaan. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om voor meerdere verschillende opdrachtgevers werkzaamheden te verrichten. Op deze manier is het werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Tevens zorgt dit voor veel flexibiliteit. Daarnaast kun je ook losse klussen vervullen zoals het werken op toffe festivals.

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures voor studentenwerk Groningen? Je kunt al de vacatures bekijken. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student. Wanneer je jezelf inschrijft nemen wij direct contact met je op wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar is die aansluit op jouw profiel. Bij Recruit a Student vindt je eenvoudig en snel een bijbaan in Groningen die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!