Studentenwerk Hengelo

Volg je een studie in de omgeving van Hengelo en wil jij graag op flexibele basis lekker wat bijverdienen? Kies dan voor studentenwerk Hengelo via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Dankzij ons grote aanbod van vacatures voor studenten binnen uiteenlopende branches in Hengelo vind je eenvoudig en snel een (bij)baan die echt bij je past!

​Flexibel studentenwerk Hengelo

Voor veel studenten is het lastig om ver vooruit te plannen door wisselende roosters, sociale bezigheden en wellicht een studentenvereniging. Om jou zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden werken wij met online planningssystemen zoals onze app en werken we met een planning van week tot week. Via onze app kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Hierdoor kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Daarnaast bieden wij ook studentenwerk Hengelo aan wat je samen met je vrienden kunt doen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals van Nederland. De ideale combinatie van werken en plezier!

​Studentenwerk Hengelo dat echt bij je past

Wij zien het als ons doel om voor studenten een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Hierdoor kunnen wij je de kans bieden om al tijdens je studie interessante werkervaring op te doen en dit zorgt ervoor dat jij jezelf kunt ontwikkelen tot young professional. Een leerzame (bij)baan naast je studie zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Dankzij studentenwerk Hengelo verdien je dus niet alleen geld, je doet ook veel waardevolle ervaring op waar jij de rest van je latere carrière van kunt profiteren.

Kortom: wil jij ook leuk studentenwerk Hengelo dat echt bij jou, je studie en je interesses past? Bekijk dan hier ons overzicht van openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig & digitaal op een functie die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!