Studentenwerk in Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan tijdens of na jouw hbo- of universitaire studie in Eindhoven? Recruit a Student is sinds 1999 gespecialiseerd in het plaatsen van getalenteerde studenten en helpt jou graag aan leuk studentenwerk in Eindhoven. Naast het feit dat Recruit a Student wellicht een leuke (bij)baan voor jou heeft, doe je hier ook een hoop ervaring mee op. Recruit a Student wil zowel onervaren als ervaren hbo- of wo studenten en starters in de arbeidsmarkt plaatsen om werkervaring op te doen. Recruit a Student is voor jou de ideale stap om een studenten (bij)baan te vinden in Eindhoven.

Perfecte match!

Recruit a Student brengt jou graag in contact met geschikte bedrijven. Recruit a Student kijkt of jij past binnen de cultuur van een bedrijf. Uit opgedane ervaring kan Recruit a Student goed inschatten in welke organisatie jij je thuis zal voelen. Op deze manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een geschikt bedrijf. Recruit a student heeft vacatures in veel verschillende branches, zo is er altijd wel een leuke (bij)baan die bij jou past. Met jou erbij wil Recruit a Student hét talent van morgen vandaag in huis halen. Woon en/of studeer jij in Eindhoven? Ben jij enthousiast, gemotiveerd en ben je toe aan een uitdaging/(bij)baan? Wil je graag studentenwerk in Eindhoven? Kijk dan snel naar onze vacatures door te klikken op de onderstaande button of schrijf je direct in. Recruit a student helpt jou graag aan een leuke (bij)baan.

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Én weet je overigens nog niet precies wat voor studenten bijbaan je zoekt? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft het ideale studentenwerk in Eindhoven voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen in Eindhoven beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke (bij)baan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!