Studentenwerk in het buitenland

Veel studenten kiezen er voor om voor een langere tijd naar het buitenland te vertrekken. De ene student gaat er stage lopen, de andere gaat er een minor volgen. Ook kiezen veel studenten er voor om na hun studie te gaan reizen, aangezien zij daar op dat moment nog de vrijheid door voor hebben. Wanneer je als student voor langere tijd naar het buitenland gaat, is het vaak nodig om dan nog wat bij te verdienen. Ook in het buitenland zijn er veel mogelijkheden om als student aan het werk te gaan. Ga daar eens naar opzoek wanneer jij bijna voor langere tijd naar het buitenland vertrekt! Op deze manier kan jij namelijk wat bijverdienen en doe je ook nog buitenlandse werkervaring op!

Redenen om te gaan werken in het buitenland

Er zijn een heleboel redenen om te gaan werken in het buitenland. Werken in het buitenland is heel erg leerzaam, je leert snel een nieuwe taal en een nieuwe cultuur kennen. Daarnaast leer je ook heel veel nieuwe mensen kennen. Op deze manier kan je jezelf goed ontwikkelen. Daarnaast kan het natuurlijk ook een hele leuke, bijzondere ervaring zijn. Je brengt langere tijd door in een ander land, op deze manier zie je veel meer van een land dan wanneer je er maar een paar weken op vakantie gaat.

Hoe werkt Recruit a Student

Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures. Doordat jij zelf jouw dagen en uren in kan plannen, is het werken erg flexibel. Hierdoor is het makkelijk te combineren met jouw studie. Bij een van onze werkgevers doe je veel relevante werkervaring op waarmee jij jezelf kan onderscheiden van jouw studiegenoten. Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Dit doen wij door na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou te voeren, om te weten te komen waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij! Doordat wij een groot aanbod aan vacatures hebben, kan je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Zo kan je naast je vaste bijbaan via ons nog extra uren maken wanneer je meer tijd hebt. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten waardoor je nieuwe vrienden ontmoet. Wij bieden jou ook ondersteuning bij het solliciteren. Doordat wij precies weten wat onze opdrachtgever zoekt, kunnen we jou helpen met de formulering van jouw cv en ons advies telefonisch toelichten. Ook zouden wij jou tips kunnen geven over punten waar je op zou moeten letten tijdens een sollicitatiegesprek. Wil je nu al graag geholpen worden bij je sollicitatiebrief, gesprek of cv? Bekijk dan onze Tips & Tricks. Wil jij graag leuk, flexibel, afwisselend studentenwerk en doe je graag relevante werkervaring op? Schrijf je dan nu gratis in en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!