Studentenwerk Leeuwarden

Volg jij een studie in Leeuwarden en wil je naast jouw studie graag werken? Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft een groot aanbod van studentenwerk Leeuwarden waardoor jij eenvoudig en snel een (bij)baan vindt die bij je past! Omdat wij met veel verschillende bedrijven uit de regio samenwerken is het aanbod van vacatures groot en kun je in vrijwel iedere branche aan de slag. Jouw ideale (bij)baan vind je gemakkelijk en snel via Recruit a Student!

​Op flexibele basis aan de slag

Veel studenten hebben te maken met continu wisselende schoolroosters en hebben een druk sociaal leven. Dit maakt ver vooruit plannen vaak lastig. Dat begrijpen wij en daarom werken wij met een planning van week tot week. Wekelijks kun je jouw beschikbaarheid doorgeven via onze website of in onze app. Dit biedt jou de mogelijkheid om tijdens drukke periodes zoals tentamenweken minder te werken en om tijdens rustigere periodes zoals vakanties juist meer te werken. Zo bieden wij jou maximale flexibiliteit omdat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je werkt.

​Een bijbaan die echt bij je past

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om studenten de kans te bieden tijdens hun studie al waardevolle werkervaring op te doen. Daarom bieden wij veel studie gerelateerd studentenwerk Leeuwarden aan. Hierdoor kun jij werkervaring opdoen in het werkveld waar jij na jouw studie in wilt gaan werken en ontwikkel je jezelf tot young professional. Een studie gerelateerde bijbaan zorgt ervoor dat je je talent kunt ontdekken en vergroot de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk. De ideale combinatie van werkervaring op doen en verdienen dus!

Bij Recruit a Student kun je voor een vaste bijbaan voor één van onze opdrachtgevers kiezen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om voor meerdere opdrachtgevers aan de slag te gaan. Hierdoor is het werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Tevens kun je hiernaast ook nog losse klussen vervullen zoals het werken tijdens de grootste festivals van Nederland.

Ben je benieuwd naar het studentenwerk Leeuwarden wat Recruit a Student aanbiedt? Bekijk het overzicht van al onze openstaande vacatures. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat jij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Recruit a Student helpt jou graag bij het vinden van jouw ideale (bij)baan.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!