Studentenwerk Leiden

Studeer of woon jij momenteel in de omgeving van Leiden en wil je graag een flexibele baan naast je studie? Kies dan voor studentenwerk Leiden via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een groot aanbod van studentenwerk Leiden binnen veel verschillende branches. Zo vind je snel en gemakkelijk een bijbaan die echt bij jou en jouw interesses past.

​Flexibel studentenwerk Leiden

Het leven van een student kan nog al hectisch zijn door wisselende schoolroosters, een druk sociaal leven en veel tentamens. Bij Recruit a Student kan je op zeer flexibele basis werken. Wij werken namelijk met een planning van week tot week en via onze app Poolmanager kan je zelf wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven. Hierdoor is het mogelijk om tijdens drukke tentamenweken minder te werken, maar kun je tijdens vakanties juist meer werken! Bij Recruit a Student bepaal je namelijk zelf hoeveel je wekelijks wilt werken en hierdoor is studentenwerk Leiden perfect te combineren met jouw hectische studentenleven.

​Een bijbaan die echt bij je past

Het aanbod van bijbanen is zeer divers en uitgebreid. Hierdoor kan je gemakkelijk studentenwerk Leiden vinden die bij je studie en interesses past. Zo kun je onder andere aan de slag in de auto branche, logistiek, schoonmaak, administratie, horeca, transport of de zorg. Ook kun je samen met je vrienden werken op de grootste festivals van Nederland en bij de tofste concerten van je lievelingsartiesten. De ideale combinatie van geld verdienen en plezier maken!

​Bekijk het aanbod van studentenwerk Leiden

Heb je interesse in flexibel studentenwerk Leiden? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres. Bekijk hier het vacatureoverzicht om direct een leuke vacature te vinden die bij je past. Wil je graag op de hoogte blijven van de verschillende vacatures? Schrijf jezelf dan in, zodat je altijd op de hoogte blijft! Via de website van Recruit a Student vind je gemakkelijk en snel studentenwerk in Leiden dat bij je past.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!