Studentenwerk Lelystad

Volg jij een studie in Lelystad en wil je graag op flexibele basis werken naast je studie? Kies dan voor studentenwerk Lelystad via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een groot aanbod van studentenwerk Lelystad binnen veel verschillende branches. Zo vind je eenvoudig een (bij)baan die echt bij jou en jouw interesses past.

​Flexibel studentenwerk Lelystad

Het leven van een student is vaak turbulent door wisselende schoolroosters, een druk sociaal leven en veel tentamens. Dat begrijpen wij, en daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis werken. Via onze online planningstools, de app en website, kun jij zelf wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor de diensten die openstaan. Heb je tijdens tentamenweken geen tijd om te werken en wil je tijdens de vakanties juist veel werken? Dit is geen probleem! Je bepaalt helemaal zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

​Een (bij)baan die echt bij je past

Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures voor studenten. Zo kun je onder andere aan de slag in de automotive branche, in de logistiek, schoonmaak, administratie, horeca, transport of de zorg. Ook kun je, samen met je vrienden, werken op de grootste festivals van Nederland en bij de tofste concerten van je lievelingsartiesten. De ideale combinatie van geld verdienen en plezier maken dus!

​Bekijk het aanbod van studentenwerk Lelystad

Wil jij graag op flexibele basis naast je studie werken om zo veel werkervaring op te doen en lekker wat geld te verdienen? Bekijk dan hier het overzicht van de vacatures voor studentenwerk Lelystad. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat je geen enkele nieuwe vacature die aansluit op jouw profiel meer mist! Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel studentenwerk Lelystad dat echt bij je past.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!