Studentenwerk Roosendaal

Studeer je in de omgeving van Roosendaal en ben je op zoek naar leuk en flexibel studentenwerk? Kies dan voor een (bij)baan via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures voor studenten binnen veel verschillende branches, zo vind je eenvoudig en snel studentenwerk Roosendaal dat echt bij je past!

​Flexibel studentenwerk Roosendaal

Wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen omdat zij vaak te maken hebben met wisselende schoolrooster, verschillende sociale activiteiten en tentamens. Daarom werken wij met een planning van week tot week en kun je zelf jouw beschikbaarheid wekelijks doorgeven via onze app. Hierdoor kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je iedere week werkt.

​Verschillende soorten studentenwerk Roosendaal

Via Recruit a Student kun je voor één vaste opdrachtgever werken in de vorm van een vaste bijbaan, maar je kunt ook werkzaamheden voor meerdere opdrachtgevers verrichten. Daarnaast kun je ook losse klussen vervullen zoals het werken (samen met je vrienden) op de tofste evenementen en festivals van Nederland.

​Een studie gerelateerde bijbaan

Het doel van Recruit a Student is om voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kun je tijdens je studie waardevolle werkervaring opdoen en jezelf hierdoor ontwikkelen tot young professional. Leerzaam studentenwerk Roosendaal naast je studie zorgt er tevens voor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Studentenwerk Roosendaal via Recruit a Student biedt jou dus de ideale combinatie van geld verdienen en veel werkervaring opdoen!

Ben je benieuwd naar het studentenwerk Roosendaal van Recruit a Student? Bekijk dan het overzicht van onze vacatures. Solliciteer is eenvoudig én volledig digitaal. Wil jij geen enkele vacature die op jouw profiel aansluit missen? Schrijf jezelf dan vrijblijvend in bij studenten uitzendbureau Recruit a Student.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!