Studentenwerk Venlo

Studeer of woon jij momenteel in de omgeving van Venlo en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie? Dan is studentenwerk Venlo bij Recruit a student echt iets voor jou! Wij beschikken over een groot aanbod van studentenwerk Venlo in verschillende branches. Zo kan je snel en gemakkelijk studentenwerk Venlo vinden dat echt bij jou en jouw interesses past.

​Flexibel studentenwerk Venlo

Flexibiliteit is voor studenten zeer belangrijk. Door een turbulent leven met roosterwijzigingen, groepsprojecten en andere verplichtingen is een vaste bijbaan vaak niet mogelijk. Bij Recruit a Student kan je op zeer flexibele basis werken. Wij werken met een planning van week tot week en jouw beschikbaarheid kun je wekelijks via onze website of app doorgeven. Zo bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je wilt werken. Zo kun je tijdens de tentamenweken minder werken en bijvoorbeeld tijdens vakanties juist meer. Je hebt het helemaal zelf in de hand.

​Een studie gerelateerde bijbaan

Als een studenten uitzendbureau vinden wij het belangrijk dat jouw studentenwerk Venlo past bij je studie. Op deze manier kan je tijdens je studie al de nodige werkervaring op doen. Hierdoor onderscheidt jij jezelf van jouw studiegenoten en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Hierdoor wordt de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot. Wij bieden de ideale combinatie tussen geld verdienen en jezelf ontwikkelen tot young professional!

​Meer informatie

Wil jij naast geld verdienen ook de nodige werkervaring op doen? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres! Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct op een vacature die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer je jezelf hebt ingeschreven houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Bij Recruit a Student vind je eenvoudig en snel studentwerk Venlo dat echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!