Studentenwerk Vlissingen

Ben jij een student en ben je op zoek naar studentenwerk in Vlissingen? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures in Vlissingen binnen uiteenlopende branches. Hierdoor vind je altijd studentenwerk Vlissingen dat echt bij je past.

​Op flexibele basis werken

Wij begrijpen dat het leven van een student onregelmatig en onvoorspelbaar is. Daarom bieden wij jou veel flexibiliteit. Dankzij onze online planningssystemen kun jij zelf wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt! Dit zorgt ervoor dat je tijdens drukke periodes zoals tentamenweken minder kunt werken maar dat je tijdens vakanties ook juist meer kan werken. 

Daarnaast bieden wij ook flexibiliteit in het studentenwerk Vlissingen zelf. Je kunt namelijk voor één vaste opdrachtgever aan de slag gaan in de vorm van een vaste bijbaan maar je kunt er ook voor kiezen om voor meerdere opdrachtgevers te gaan werken. Hierdoor behoudt je veel afwisseling in je werk en doe je veel waardevolle werkervaring op. Ook is het mogelijk om samen met je vrienden te werken, dit kan bijvoorbeeld tijdens de tofste concerten en festivals van Nederland. 

​Een studie gerelateerde bijbaan

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als onze missie om voor studenten een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit biedt veel voordelen. Een leerzame bijbaan naast je studie zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Tevens zorgt dit ervoor dat jij jezelf kunt ontwikkelen tot young professional en dat je jezelf hierdoor kunt onderscheiden van je studiegenoten. Via Recruit a Student verdien je met studentenwerk Vlissingen dus niet alleen lekker wat geld, je doet ook veel waardevolle werkervaring op waar je jouw hele carrière nog van profiteert.

​Studentenwerk Vlissingen dat echt bij je past!

Wil jij graag flexibel studentenwerk in Vlissingen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student, dit is geheel vrijblijvend en natuurlijk gratis! Wanneer je jezelf ingeschreven hebt, houden wij jou op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel. Hierdoor vind je snel en eenvoudig een (bij)baan die echt bij jou en jouw studentenleven past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!