Studentenwerk Zoetermeer

Studeer jij in Zoetermeer en ben je op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Wij bieden veel vacatures voor studenten in uiteenlopende branches aan. Hierdoor vind jij via Recruit a Student eenvoudig en snel studentenwerk Zoetermeer dat echt bij je past!

​Flexibel studentenwerk Zoetermeer

Wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Daarom kun je via Recruit a Student op flexibele basis werken; je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Via onze app of website kun je wekelijks je beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens drukke tentamenweken minder te werken en tijdens rustigere periodes zoals vakanties juist meer te werken. Je hebt het zelf in de hand!

Naast flexibele werktijden bieden wij ook flexibel werk aan. Je kunt namelijk voor meerdere opdrachtgevers werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor is het werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Tevens biedt dit je nog meer flexibiliteit. Vanzelfsprekend bieden wij ook vaste bijbanen voor studenten aan waarbij je enkel voor één opdrachtgever werkt.

​Studentenwerk Zoetermeer dat echt bij je past!

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor bieden wij je de kans om tijdens je studie al waardevolle werkervaring op te doen en een interessant zakelijk netwerk op te bouwen. Met studentenwerk Zoetermeer via Recruit a Student verdien je dus niet alleen lekker wat geld, je doet ook werkervaring op waar je je hele carrière nog profijt van kunt hebben.

Wil jij ook graag eenvoudig en snel een studenten baan vinden die echt bij je past? Bekijk dan het overzicht van onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student. Zodra je jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Het leukste studentenwerk Zoetermeer vind je bij Recruit a Student.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!