Studentenwerk Zwolle

Zoek jij studentenwerk in Zwolle? Hier helpt Recruit a Student Zwolle jou graag bij! Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures voor studenten in verschillende branches zodat jij altijd eenvoudig en snel een (bij)baan vindt die bij jou past.

Als uitzendbureau voor studenten zijn wij constant bezig met het maken van de goede match tussen een student en een studie gerelateerde bijbaan. Dankzij het studentenwerk Zwolle wat wij aanbieden kun jij tijdens jouw studie al veel relevante werkervaring opdoen. Dit staat niet alleen goed op je CV, het zorgt er ook voor dat jij jezelf kunt ontwikkelen op professioneel vlak. De ideale combinatie van werkervaring opdoen en geld verdienen dus.

​Flexibel studentenwerk Zwolle


Als student kan het lastig zijn om je studie te combineren met een (bij)baan. Daarom bieden wij zeer flexibel studentenwerk Zwolle aan. Wij werken met een planning van week tot week en via onze website of app kun jij jezelf jouw beschikbaarheid doorgeven. Ook kun je jezelf inplannen voor openstaande diensten. Hierdoor kun je tijdens drukke tentamenweken er voor kiezen om minder te werken maar kun je tijdens rustige periodes zoals vakanties juist meer werken. Bij Recruit a Student Zwolle bepaal je dus zelf wanneer en hoe vaak je werkt!

Omdat het aanbod van vacatures erg groot is kun jij binnen uiteenlopende branches aan de slag gaan. Je kunt onder andere aan de slag in de zorg, automotive, transport, logistiek, horeca, administratie, zakelijke dienstverlening of werken op de tofste festivals van Nederland. De keuze is enorm en zo vind je via Recruit a Student altijd studentenwerk Zwolle wat echt bij je past.

Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Bekijk dan hier het vacature overzicht en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt houden wij je altijd op de hoogte van nieuwe vacatures voor studentenwerk Zwolle die aansluiten op jouw profiel. Via Recruit a Student Zwolle vind je snel en eenvoudig een (bij)baan die aansluit op jouw studie of interesses!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!