Studentjob Amsterdam

Het leven van een student in Amsterdam is niet goedkoop. Daarom kun jij vast wel een bijbaan gebruiken! Recruit a Student kan jou helpen om de perfecte bijbaan te vinden! Als studentenuitzendbureau zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die wij aan een studie gerelateerde bijbaan kunnen helpen bij één van onze opdrachtgevers. Ons doel is dan ook om je kennis te laten maken met de branche waar je na je studie in wil gaan werken. Hierdoor zal je een beter idee krijgen welke richting je op wil binnen deze branche. Wie weet kan je zelfs binnen het bedrijf waar je nu als bijbaan kan gaan werken doorgroeien na je studie!

Onze vacatures

Wij werken met verschillende werkgevers die altijd op zoek zijn naar nieuw personeel. Met de meeste werkgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die netjes werken en zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze werkgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb jij interesse in een bijbaan in Amsterdam? Bekijk dan hier onze vacatures. Je kunt ook direct contact opnemen met onze vestiging in Amsterdam. De recruiters kunnen jou de gewenste informatie verstrekken en jouw vragen beantwoorden. 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!