Studentjob Rotterdam

Ben jij een student in Rotterdam en zoek jij een bijbaan waar ze je serieus nemen? Daar kunnen wij je aan helpen! Recruit a Student werkt met vele grote opdrachtgevers in Rotterdam en omstreken die op zoek zijn naar flexibel personeel. Studenten zoals jij zijn hier ideaal voor. Doordat studenten vaak minder verantwoordelijkheden hebben kunnen zij vaak werken wanneer reguliere werknemers dat niet kunnen. Wij laten onze studenten alleen werken bij opdrachtgevers waar zij gerespecteerd worden als voltallige medewerkers. Wij hopen dat hierdoor zo veel mogelijk van onze studenten door kunnen groeien bij een opdrachtgever ook na hun studie.

Onze vacatures

Wij werken met verschillende werkgevers die altijd op zoek zijn naar nieuw personeel. Met de meeste werkgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die netjes werken en zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze werkgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken, of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!