Uitzendbureaus Nijmegen

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Nijmegen en wordt het echt tijd dat jij wat gaat bijverdienen naast je studie? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres. Wij hebben in Nijmegen verschillende leuke vacatures beschikbaar. Onze vacatures zijn specifiek gericht op studenten en zijn daarom ook goed te combineren met je studie. Bij onze opdrachtgevers krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen. Door te werken via Recruit a Student kan jij je gaan onderscheiden van je studiegenoten.

Onze vacatures in Nijmegen

Recruit a Student heeft leuke studiegerelateerde bijbanen beschikbaar die erg flexibel zijn en daardoor goed te combineren met je HBO of WO studie. Wij hebben opdrachtgevers uit verschillende branches waardoor er altijd wel een vacature beschikbaar is die jou zal aanspreken. Je kunt je bij ons aanmelden voor diverse leuke vaste bijbanen, maar daarnaast kun je je ook aanmelden voor onze flexpool of voor losse klussen. Het voordeel van de flexpool en de losse klussen is dat je hierbij zelf kunt indelen wanneer jij wil werken, hierdoor is het goed te combineren met een schoolrooster dat regelmatig varieert. Wij werken met flexibele contracten, waardoor je tegelijkertijd bij meerdere opdrachtgevers aan de slag kan. Zo kan je dus wanneer je al een vaste bijbaan hebt via Recruit a Student ook zonder problemen aan de slag bij een losse klus.

Meer informatie

Heb jij interesse en wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!