Vacature student psychologie

Ben jij een student psychologie die op zoek is naar een baan waar je praktijkervaring op kan doen? Recruit a Student werkt in een aantal van onze regio's samen met psychologenpraktijken die extra handen kunnen gebruiken. Zij werken samen met ons om talenten in een vroeg stadium te kunnen leren kennen. Eén van onze hoofddoelen is om zoveel mogelijk van onze studenten door te laten groeien na hun studie. 

Onze vacatures

Met de meeste van onze opdrachtgevers werken wij al voor een langere periode samen zij vragen dan ook regelmatig om ondersteunende studenten en weten wat ze verwachten van deze studenten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze opdrachtgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Niet al onze vestigingen hebben vacatures voor psychologie studenten. Wil je weten of wij momenteel een leuke vacature student psychologie open hebben staan in jouw regio? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Wil je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!