Vacatures Breda

Woon jij in Breda en ben je op zoek naar een leuke baan? Het studentenuitzendbureau Recruit a Student helpt jou graag met het vinden naar jou perfecte bijbaan! We werken samen met grote bedrijven en bieden daarom veel verschillende soort banen aan. We beschikken over een groot deel van de vacatures in Breda, zo is er altijd een baan voor jou!

Werken naast je studie

Wij weten als geen ander hoe het is om naast je studie te werken en daarom zijn wij zeer flexibel en werken wij met een wekelijkse planning. Via onze app kan jij je wekelijkse beschikbaarheid invullen, en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je in de week werkt. Zo kan je in de drukke weken minder werken en in de rustige weken vaker werken.

Perfect match tussen jou en vacatures in Breda

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de perfecte match te vinden tussen jou en je favoriete vacature in Breda. We gaan op zoek naar wat je interesses zijn en proberen een bijbaan daarop aan te sluiten hierdoor doe je veel waardevolle werkervaring op waardoor de kans op een goede baan na je opleiding veel groter wordt. Daarnaast is er zoveel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een echte professional.

Veel bedrijven, veel vacatures Breda

Wij werken samen met veel bedrijven uit verschillende branches en hebben wij vrijwel in elke branche studentenwerk voor jou en veel vacatures in Breda. Hierdoor kan je veel ervaring op doen en erachter komen wat je leuk vindt. Daarnaast bouw je een groot netwerk op en wie weet wanneer dat handig kan zijn!

Ga aan de slag bij bij Recruit a Student en vindt de beste en leukste vacatures Breda. Alle vacatures kan je vinden op de website en schrijf je zo snel mogelijk bij ons in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en voor je het weet heb jij je favoriete bijbaan in Breda gevonden!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!