Vacatures Den Haag

Woon jij in Den Haag en ben je op zoek naar een leuk bijbaantje in Den Haag? Uitzendbureau Recruit a Student helpt je graag een vacature in Den Haag te vinden. Wij gaan op zoek naar de beste bijbaan voor jou. Wij werken samen met veel bedrijven uit verschillende branches en beschikken over een groot aantal vacatures in Den Haag.

Werken naast je studie

Wij weten als geen ander hoe het is om te werken naast je studie en daarom zijn wij zeer flexibel en werken wij met een wekelijkse planning. Via onze app kan jij je wekelijkse beschikbaarheid invullen, en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je in de week wilt werken. Zo kan je tijdens drukke weken wat minder werken en tijdens rustige periodes meer wil werken.

Perfecte match tussen jou en vacature Den Haag

Bij Reruit a Student proberen wij altijd werk voor jou te vinden wat aansluit op je interesses. Hierdoor bieden wij je de kans om te groeien en je te ontwikkelen tot een echte ervaringsdeskundige. Bij ons doe je veel werkervaring op en kan je een groot netwerk opbouwen want wie weet wanneer dat je goed uitkomt. Je bouwt een goed CV op en vergroot je kans op een goede baan na je studie.

Veel bedrijven, veel vacatures in Den Haag

Wij werken met veel bedrijven uit verschillende soorten branches en hebben ook veel vacatures voor jou klaarstaan in Den Haag. Hierdoor kan je veel ervaring op doen en leren. Daarnaast kan je er zo achter komen welke branches jou aantrekken en waar jij je op je plek voelt. Ook kan je een groot netwerk bij ons opbouwen want wie weet wanneer dat van pas komt.

Dus ben jij geïnteresseerd en wil je aansluiten bij Recruit a Student? Schrijf je dan in op onze website en check onze vacatures in Den Haag op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan we meteen aan de slag met jou!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!