Vacatures Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Eindhoven? Bij ons uitzendbureau Recruit a Student vind jij je perfecte bijbaan in Eindhoven. Wij zoeken altijd de leukste baan en de beste vacature in Eindhoven wat bij jou past. Wij werken samen met veel verschillende bedrijven en daardoor bieden wij veel gevarieerde vacatures in Eindhoven aan voor studenten.

Werken naast je studie

Recruit a Student biedt zeer flexibel werk aan studenten. Wij werken met een wekelijkse planning zodat jij kan bepalen wat, wanneer en hoe vaak je werkt. In onze app kan je je wekelijkse beschikbaarheid invullen, hierdoor kan je in je drukke schoolweken wat minder werken en tijdens rustige weken meer werken.

Perfecte match tussen jou en vacature Eindhoven

Wij proberen altijd de perfecte match tussen jou en een vacature in Eindhoven te vinden. Als je bij Recruit a Student werkt wordt er altijd gezocht naar een leuke bijbaan voor jou in Eindhoven wat aansluit op je interesses. Hierdoor doe je veel waardevolle ervaring op en grote kans op een goede baan later. Wij geven je de kans om te groeien. Je kan bij ons een netwerk opbouwen en je ontwikkelen tot een echte professional.

Veel bedrijven, veel vacatures in Eindhoven

Omdat wij veel samenwerken met veel bedrijven uit verschillende branches hebben wij in elke branche wel wat beschikbaar. Hierdoor kan je veel ervaring op doen en erachter komen je wel leuk vindt en welke branches jou aanspreken. Wij bieden daardoor ook veel banen aan in Eindhoven en is er altijd werk voor jou.

Dus wil jij graag geld verdienen en kan je maar geen leuk werk vinden, solliciteer dan bij Recruit a Student. Wij zoeken de leukste vacature in Eindhoven voor jou. Check onze vacatures op onze website en schrijf je meteen in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op en gaan we aan de slag.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!