Vacatures Nijmegen

Woon je in Nijmegen en nog op zoek naar een leuke vacature in Nijmegen? Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de leukste banen in Nijmegen en helpen je graag de beste match tussen jou en een vacature in Nijmegen te vinden. Wij werken met veel verschillende bedrijven en hebben altijd werk klaarliggen voor studenten wat bij jou past.

Werken naast je studie

Het werk wat wij aanbieden is zeer flexibel. Wij begrijpen dat het moeilijk is voor studenten om hun school met werk te combineren en daarom werken wij met een wekelijkse planning. Je kunt je beschikbaarheid doorgeven in onze app en je kan dus zelf bepalen wat, wanneer en hoe vaak je werkt. Super makkelijk als je drukke periodes hebt, dan kan je wat minder werken. Als je wat rustige periodes hebt dan kan je weer wat meer werken.

Perfecte match tussen jou en vacature Nijmegen

Bij Recruit a Student proberen wij altijd werk voor jou te vinden. We zoeken de perfecte match naar jou en je favoriete bijbaan. We gaan op zoek naar je interesses en proberen daar een vacature in Nijmegen op aan te sluiten. Je kan doorgroeien en jezelf ontwikkelen tot een echte professional. Hierdoor kan je veel werkervaring opdoen een uitgebreide CV opbouwen!

Veel bedrijven, veel vacatures Nijmegen

Recruit a Student werkt samen met veel grote bedrijven uit verschillende branches, daardoor altijd een baan beschikbaar in jou branche. Kom bij ons erachter welke werkzaamheden je leuk vindt of waar je goed in bent en waar je je thuis voelt. Tevens kan je bij Recruit a Student een groot en uitgebreid netwerk opbouwen want wie weet wanneer dat van pas kan komen. 

Dus ben jij geïnteresseerd en wil je aansluiten bij Recruit a Student? Schrijf je dan in op onze website en check onze vacatures in Nijmegen op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan we meteen aan de slag met jou!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!