Vacatures student Nijmegen

Woon en/of studeer jij in Nijmegen en wordt het echt tijd dat jij wat gaat bijverdienen naast je studie? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres. Wij hebben verschillende leuke vacatures beschikbaar in Nijmegen. Onze vacatures zijn specifiek gericht op studenten en zijn daarom ook goed te combineren met je studie. Bij onze opdrachtgevers krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen. Door te werken via Recruit a Student kan jij je gaan onderscheiden van je studiegenoten.

Onze vacatures in Nijmegen

Recruit a Student heeft leuke studiegerelateerde bijbanen beschikbaar die erg flexibel zijn en daardoor goed te combineren met je HBO of WO studie. Wij hebben opdrachtgevers uit verschillende branches waardoor er altijd wel een vacature beschikbaar is die jou zal aanspreken. Je kunt je bij ons aanmelden voor diverse leuke vaste bijbanen, maar daarnaast kun je je ook aanmelden voor onze flexpool of voor losse klussen. Het voordeel van de flexpool en de losse klussen is dat je hierbij zelf kunt indelen wanneer jij wil werken, hierdoor is het goed te combineren met een schoolrooster dat regelmatig varieert. Wij werken met flexibele contracten, waardoor je tegelijkertijd bij meerdere opdrachtgevers aan de slag kan. Zo kan je dus wanneer je al een vaste bijbaan hebt via Recruit a Student ook zonder problemen aan de slag bij een losse klus.

Meer informatie

Heb jij interesse en wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken.

Bijbaan via Recruit a Student in Leeuwarden

Ben jij een student en op zoek naar een leuke bijbaan? Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures. Doordat jij zelf jouw dagen en uren in kan plannen, is het werken erg flexibel. Hierdoor is het makkelijk te combineren met jouw studie. Bij onze opdrachtgevers doe je veel relevante werkervaring op waarmee jij jezelf kan onderscheiden van jouw studiegenoten. Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Dit doen wij door na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou te voeren, om te weten te komen waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij! Doordat wij een groot aanbod aan vacatures hebben, kan je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Zo kan je naast je vaste bijbaan via ons nog extra uren maken wanneer je meer tijd hebt. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten waardoor je nieuwe vrienden ontmoet. Wij bieden jou ook ondersteuning bij het solliciteren. Doordat wij precies weten wat onze opdrachtgever zoekt, kunnen we jou helpen met de formulering van jouw cv en ons advies telefonisch toelichten. Ook zouden wij jou tips kunnen geven over punten waar je op zou moeten letten tijdens een sollicitatiegesprek. Wil je nu al graag geholpen worden bij je sollicitatiebrief, gesprek of cv? Bekijk dan onze Tips & Tricks. Wil jij graag leuk, flexibel, afwisselend studentenwerk en doe je graag relevante werkervaring op? Schrijf je dan nu gratis in en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!