Vacatures ziekenhuis Tilburg

Recruit a Student is op zoek naar enthousiaste studenten in Tilburg die affiniteit hebben met de zorg en die graag in het ziekenhuis willen werken. Wij hebben verschillende vacatures ziekenhuis Tilburg openstaan, denk hierbij aan vacatures voor patiëntenvervoer, schoonmaak, transport, administratieve werkzaamheden, magazijn en horecawerkzaamheden. Er is dus altijd een vacature bij een ziekenhuis in Tilburg die bij je past en goed te combineren is met je studie!

​De perfecte match

Wij zorgen altijd voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven. Daarom plannen wij voordat jij aan de slag gaat een intakegesprek met jou in. Tijdens dit gesprek proberen wij te achterhalen wat bij jouw interesses past en wat jouw unieke talenten zijn. Vervolgens zoeken wij de vacatures ziekenhuis Tilburg voor jou aansluiten op jouw profiel. Hierdoor kun je snel aan de slag bij een ziekenhuis in Tilburg.

​Op flexibele basis in het ziekenhuis werken

Via Recruit a Student kun jij op zeer flexibele basis werken in een ziekenhuis in Tilburg. Je kunt jouw beschikbaarheid wekelijks doorgeven. Je bepaalt dus zelf wanneer en hoeveel je werkt. Handig wanneer je tijdens tentamenweken wat minder tijd hebt en wanneer je tijdens vakanties juist wat meer wilt werken!

Ben je benieuwd naar onze vacatures ziekenhuis Tilburg? Bekijk dan onze actuele openstaande vacatures. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student Tilburg. Als je jezelf ingeschreven hebt wordt je in onze studenten database geplaatst. Wanneer wij nieuwe vacatures ziekenhuis Tilburg beschikbaar hebben die bij jouw profiel passen nemen wij direct contact met je op. Recruit a Student helpt je graag met het vinden van de ideale bijbaan bij een ziekenhuis in Tilburg.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!