Vacatures Zutphen

Woon je in Zutphen en wil je graag werken in Zutphen? Het uitzendbureau Recruit a Student bied veel vacatures aan voor jou in Zutphen. Wij zoeken de leukste bijbaan voor jou en proberen de beste match tussen jou en de vacature in Zutphen te vinden. Wij werken met veel verschillende soorten bedrijven, daarom beschikken wij over een groot aantal van de vacatures in Zutphen en kunnen wij je helpen om de beste bijbaan te vinden.

Werken naast je studie

Het uitzendbureau Recruit a Student bied erg flexibel werk aan. Wij weten dat het voor studenten lastig is om school met werk te combineren. Daarom werken wij met een wekelijkse planning wat je via onze app kan doorgeven. Jij bepaalt wat, wanneer en hoe vaak je werkt. Als je in een drukke periode zit met school kan je minder werken en als je het wat rustiger hebt kan je weer wat meer gaan werken.

Perfect match tussen jou en vacature Zutphen

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de beste match te vinden tussen jou en je favoriete bijbaan. Wij zoeken een bijbaan voor jou gebaseerd op je interesses en studie. Wij geven je de kans om te groeien en je te ontwikkelen tot een echte professional. Hierdoor doe je veel werkervaring op waardoor de kans op een goede baan groter wordt. Door veel ervaring kan je een uitgebreid CV opbouwen.

Veel bedrijven, veel vacatures in Zutphen

Ons uitzendbureau werkt veel samen met bedrijven uit verschillende branches en daarom bieden wij veel vacatures in Zutphen aan in elke branche. Hierdoor kan je erachter komen wat je leuk vindt en waar je je thuis voelt. Daarnaast kan je een zeer uitgebreid netwerk opbouwen want wie weet wanneer dat van pas komt.

Wil jij graag geld verdienen en ben je op zoek naar leukste vacatures in Zutphen ? Solliciteer dan bij Recruit a Student. Bekijk dan onze vacatures op onze website en schrijf je bij ons in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en gaan we snel aan de slag om de beste vacature in Zutphen te vinden. En voor je het weet werk jij bij je favoriete bijbaan! 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!