Vacatures Zwolle

Woon je in Zwolle en nog op zoek naar een leuke vacature in Zwolle? Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de leukste banen in Zwolle en helpen je graag de beste match tussen jou en een vacature in Zwolle te vinden. Wij werken met veel verschillende bedrijven en hebben altijd werk klaarliggen voor studenten wat bij jou past.

Werken naast je studie

Het werk wat wij aanbieden is zeer flexibel. Wij begrijpen dat het moeilijk is voor studenten om hun school met werk te combineren en daarom werken wij met een wekelijkse planning. Je kunt je beschikbaarheid doorgeven in onze app en je kan dus zelf bepalen wat, wanneer en hoe vaak je werkt. Super makkelijk als je drukke periodes hebt, dan kan je wat minder werken. Als je wat rustige periodes hebt dan kan je weer wat meer werken.

Perfecte match tussen jou en vacature Zwolle

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de perfect match te vinden tussen jou en een vacature in Zwolle. We gaan op zoek naar wat je interesses zijn en proberen een bijbaan daarop aan te sluiten. Hierdoor doe je veel waardevolle werkervaring op waardoor de kans op een goede baan na je opleiding veel groter wordt. Daarnaast is er zoveel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een echte professional.

Veel bedrijven, veel vacatures Zwolle

Recruit a Student werkt samen met veel grote bedrijven uit verschillende branches, daardoor altijd een baan beschikbaar in jou branche. Kom bij ons erachter welke werkzaamheden je leuk vindt of waar je goed in bent en waar je je thuis voelt. Tevens kan je bij Recruit a Student een groot en uitgebreid netwerk opbouwen want wie weet wanneer dat van pas kan komen. 

Dus ben jij geïnteresseerd en wil je aansluiten bij Recruit a Student? Schrijf je dan in op onze website en check onze vacatures in Zwolle op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan we meteen aan de slag met jou!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!