Vakantiebaan in Gouda

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in Gouda? Dan ben je bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Gouda aan het juiste adres. Recruit a Student is altijd druk bezig om studenten een passende (bij)baan te bezorgen, ook jouw vakantiebaan dus! Wij streven er naar om voor jou de ideale bijbaan te vinden die echt bij jouw studie en interesses passen.

Wij helpen jou niet alleen met het vinden van de perfecte (bij)baan, wij zorgen ook voor veel flexibiliteit binnen jouw werk. Via onze Recruit a Student app kan jij zelf jouw werkuren inroosteren. Hierdoor kun jij werken wanneer jij dat zelf wil. Ook is het mogelijk om via Recruit a Student verschillende vakantiebanen in Gouda uit te voeren. Zo kun je bij verschillende bedrijven werkervaring opdoen.

Wil jij graag een vakantiebaan in Gouda? Bekijk dan snel onze vacatures of schrijf jezelf in. Wanneer jij jezelf inschrijft ben jij altijd als eerst op de hoogte van nieuwe vakantiebanen in Gouda. Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt jou graag met het vinden van de ideale vakantiebaan in Gouda.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!