Vakantiewerk festivals

Geen zin om hele dagen thuis te zitten tijdens de vakantie? Zie jij er meer in om je handen uit je mouwen te steken en lekker wat bij te verdien? Dan heeft Recruit a Student de oplossing voor jou! Wij zijn namelijk voor verschillende festivals op zoek naar studenten die tijdens de vakantie lekker aan de slag willen. Zie jij dit wel zitten? Schrijf je dan gratis in en wij gaan een leuke baan voor je vinden!

Vakantiewerk dat bij jou past

Wat wij jou aanbieden is vakantiewerk op maat. Recruit a Student is namelijk in verschillende branches actief. Dit betekent dat we in veel gevallen kunnen bieden wat jij zoekt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiebaan waar je relevante werkervaring kan opdoen met betrekking tot je studie? Dan kunnen wij jou in de meeste gevallen een baan aanbieden die jij naast jouw studie kan blijven doen en waarin jij je verder kan ontwikkelen. Wanneer je op het moment geen studie volgt door studievertraging of een andere reden, kun je natuurlijk ook op zoek zijn naar een vaste baan. In dit geval is het dan wat minder belangrijk waar je gaat werken omdat je gewoon uren wil maken, maar je kan natuurlijk wel de ene baan boven de andere baan prefereren. Geef aan wat jij leuk vindt en waar je graag zou willen werken en wij kunnen je helpen! We kunnen je garanderen dat we iets hebben waar jij je thuis voelt. Wij bieden jou een kans op een leuke baan die bij je past! Laat deze kans niet aan je voorbij glippen. Bekijk onze vacatures en schrijf je gratis in. Heb je nog vragen? Vraag een contact verzoek aan op deze pagina en een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact op!

Recruit a Student helpt je niet alleen aan vakantiewerk

Het uitzendbureau Recruit a Student bestaat sinds 1999. Recruit a Student helpt studenten aan een bijbaan. Dit doen ze door op een secure manier studenten te werven en te selecteren. Het team zorgt voor een goed bedrijf dat past bij de juiste student. Hiervoor kijken ze naar hoe jij bent. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Waar liggen jouw specialiteiten? Wanneer zij deze informatie van jou hebben, kunnen zij op zoek gaan naar een bedrijf dat bij je past! Weet je nog niet wat je leuk lijkt? Recruit a Student kan je altijd aan een baan helpen. Er zijn veel verschillende vacatures in verschillende branches. Er staan veel verschillende vacatures open. Zo staan er bijvoorbeeld vacatures open in de ICT, zorg, automotive, techniek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Er zit dus altijd een leuke baan voor jou bij. Bij inschrijving kom je terecht in onze database. Als wij een baan hebben gevonden waarvan we denken dat deze bij jou past dan nemen wij contact met je op. Wil je graag werkervaring opdoen in een branche waar jij je in kan vinden? Schrijf je dan nu in!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!