Vakantiewerk in Breda

Wil jij graag werken in de zomervakantie, omdat je veel vrije tijd hebt en snel wat wilt bijverdienen voordat je studie/drukke leven weer begint? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres! Wij zijn sinds 1999 gespecialiseerd in het vinden van gemotiveerde en getalenteerde studenten voor vakantiewerk in Breda! Het belangrijkste hierbij is veel relevante werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven en ervoor zorgen dat je klaargestoomd wordt voor je latere carrière. Ben je een onervaren of ervaren hbo en wo student of starter? Dat is geen probleem. Wij kunnen je helpen met het vinden van jou geschikte baan. Het is de ideale stap om een goede baan te vinden die bij je past en waar je eventueel verder in wilt groeien, om te combineren met je studie.

De perfecte student!

Vakantiewerk in Breda kan je een uitstekende uitkomst bieden als je op zoek bent naar een goedbetaalde baan, waar je veel van opsteekt. Recruit a Student besteed tijdens het werving en selectieproces extra aandacht aan de match tussen kandidaat en werkgever. Op die manier heb je het snel naar je zin binnen een bedrijf en zullen de resultaten gegarandeerd komen. Wij kijken naar je eigen karaktereigenschappen en naar die van het bedrijf, en proberen op basis daarvan te zorgen voor een goede match tussen student en bedrijf. Recruit a Student wilt graag het talent van morgen vandaag in huis halen! Ben je woonachtig in de omgeving van Breda? Ben je verder ook gemotiveerd en spontaan? Kijk snel naar onze openstaande vacatures en vind degene die bij jou past. Recruit a Student helpt je graag aan leuk vakantiewerk in Breda!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke financiële bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!