Vakantiewerk in Eindhoven

Wil je graag in je vrije tijd en in de vakanties een extra zakcentje verdienen? Lees dan verder! Recruit a Student heeft een breed aanbod aan vacatures binnen jou regio. Wij bieden vaak passende functies aan, waarbij je een hoop ervaring opdoet. Studeer je nog of heb je je studie afgerond op hbo of wo niveau? Dan is Recruit a Student de volgende stap naar het begin van je carrière. Zowel onervaren als ervaren studenten en starters kunnen zich profileren binnen ons bedrijf. Vakantiewerk in Eindhoven is dus de ideale manier!

Perfecte match!

Recruit a Student matcht jou wensen en eisen met die van een geschikt bedrijf. Zo vind je dus altijd iets dat bij je past! Het is belangrijk om het naar je zin te hebben binnen het bedrijf. Op die manier heb je namelijk gegarandeerd snel en goed resultaat. De bedrijfscultuur is hierin van groot belang. Verder hebben wij altijd wel vacatures in verschillende branches, je kunt dus altijd iets kiezen wat jou persoonlijk aanspreekt. Wij halen van talent van morgen vandaag in huis! Ben je nieuwsgierig naar ons vacatureaanbod? Klik dan hier voor onze nieuwste vacatures en vind direct één baan die bij je past. Wij helpen je graag aan leuk vakantiewerk in Eindhoven!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke financiële bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!