Vakantiewerk Tilburg

Wil jij niet heel de dag thuis zitten tijdens de vakantie maar wil je liever wat geld verdienen met leuk vakantiewerk Tilburg? Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft een groot aanbod van vacatures waardoor jij snel en eenvoudig vakantiewerk vindt dat echt bij je past!

​Op flexibele basis werken

Wanneer je voor Recruit a Student gaat werken in de vakantie kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Via onze app of website kun je jouw beschikbaarheid doorgeven en aan de hand daarvan maken wij de planning. Op deze manier kun je werken en vakantie vieren eenvoudig combineren. Daarnaast kun je ook fulltime aan de slag in de vakantie voor een van onze opdrachtgevers, zo verdien je tijdens je vakanties lekker wat geld.

​Verschillende soorten vakantiewerk Tilburg

Recruit a Student biedt vakantiewerk binnen veel verschillende branches aan. Zo kun je onder andere aan de slag in de zorg, horeca, administratie, schoonmaak, automotive branche, logistiek en transport. Daarnaast kun je ook aan de slag op de leukste en grootste festivals van Nederland. Tijdens deze festivals kun je werken achter de bar of in een foodstand, maar je kunt ook de bezoekers helpen met parkeren als parkeerbegeleider. De ideale combinatie van plezier en geld verdienen dus!

​Wil jij vakantiewerk in Tilburg?

Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel het leukste vakantiewerk in Tilburg. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een vacature die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures voor vakantiewerk in Tilburg.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!