Werken als consultant

Wil jij aan de slag als consultant? Studenten uitzendbureau Recruit a student helpt je graag. Wij zoeken de leukste baan voor jou. We werken samen met grote bedrijven en bieden verschillende soorten werk aan waaronder consultant werk voor jou. 

Werken naast je studie

Wij weten als geen ander hoe het is om te werken naast je studie en daarom zijn wij zeer flexibel en werken wij met een wekelijkse planning. Via onze app kan jij je wekelijkse beschikbaarheid invullen, en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je in de week wilt werken. Zo kan je tijdens drukke weken wat minder werken en tijdens rustige periodes meer wil werken.

Perfecte match tussen jou en je werk

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de perfect match te vinden tussen jou en je werk. We gaan op zoek naar wat je interesses zijn en proberen een bijbaan daarop aan te sluiten. Hierdoor doe je veel waardevolle werkervaring op waardoor de kans op een goede baan na je opleiding veel groter wordt. Daarnaast is er zoveel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een echte professional.

Veel bedrijven, veel logistiek werk

Wij werken samen met veel bedrijven uit verschillende branches en hebben wij vrijwel in elke branche studentenwerk voor jou en daarom ook veel vacatures voor commercieel werk. Hierdoor kan je veel ervaring op doen en erachter komen wat je leuk vindt. Daarnaast bouw je een groot netwerk op en wie weet wanneer dat handig kan zijn!

Vindt de leukste vacatures voor je nieuwe werk bij Recruit a Student. Check onze vacatures op de website en schrijf je meteen in! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!