Werken als marketeer

Heb jij affiniteit met marketing? Ben je klantgericht, analytisch en overtuigend? Recruit a Student biedt de perfecte online bijbaan! Op deze manier doe je ook veel werkervaring op. Recruit a Student biedt je de kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen in het bedrijf. Als marketeer ben je verantwoordelijk voor de conceptuele en strategische invulling van een merk op het online vlak; de marketing deelbudgetten, het verzorgen van managementinformatie en het afstemmen van afdelingen zoals social media, communicatie, sales en techniek. Verder hebben wij jarenlange ervaring met het vinden en plaatsen van studenten en starters in de arbeidsmarkt.

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf kunnen halen. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! 

Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! 

Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie geld verdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale online bijbaan voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke online marketing bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!