Werken in Den Haag parttime

Woon jij in Den Haag en wil je graag solliciteren voor een nieuwe parttime baan? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt je graag. Wij zoeken de leukste baan voor je en helpen je bij het vinden naar wat je leuk vindt. We werken samen met grote bedrijven en bieden verschillende soorten banen aan voor jou. Wij beschikken daarom over een groot aantal vacatures in Den Haag aan en is er altijd een baan voor jou.

Werken naast studie

Wij weten als geen ander hoe het is om te werken naast je studie en daarom zijn wij zeer flexibel en werken wij met een wekelijkse planning. Via onze app kan jij je wekelijkse beschikbaarheid invullen, en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je in de week wilt werken. Zo kan je tijdens drukke weken wat minder werken en tijdens rustige periodes meer wil werken.

Perfect match tussen jou en parttime werk

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de perfect match te vinden tussen jou en je parttime werk in Den Haag. We gaan op zoek naar wat je interesses zijn en proberen een bijbaan daarop aan te sluiten. Hierdoor doe je veel waardevolle werkervaring op waardoor de kans op een goede baan na je opleiding veel groter wordt. Daarnaast is er zoveel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een echte professional.

Veel bedrijven, veel vacatures in Den Haag

Wij werken samen met veel bedrijven uit verschillende branches en hebben wij vrijwel in elke branche studentenwerk voor jou en veel werk in Den Haag. Hierdoor kan je veel ervaring op doen en erachter komen wat je leuk vindt. Daarnaast bouw je een groot netwerk op en wie weet wanneer dat handig kan zijn!

Wil jij aan de slag als parttime in Den Haag bij Recruit a Student? Bekijk dan onze vacatures op de website en schrijf je bij ons in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en voor je het weet heb jij je favoriete bijbaan in Den Haag gevonden!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!