Werken op festivals Amsterdam

Wil jij graag werken op festivals? Lekker geld verdienen en een aantal festivals meepakken? Dan ben je bij het juiste uitzendbureau! Recruit a Student plaatst jaarlijks studenten op de leukste festivals door heel Nederland.

Diverse werkzaamheden

Op een festival moet er altijd erg veel gebeuren en er zijn dus ook veel verschillende functies waarin jij aan de slag kunt. Werken achter de bar of in een eetstand, het opbouwen van de podiums, allerlei verschillende soorten promotiewerk en nog veel meer. Dus ook als jij niet graag achter de bar werkt is er genoeg te werken op festivals in Amsterdam!

Flexibel aan de slag

In de zomer zijn er elke week festivals in Amsterdam waar jij kan gaan werken. In de winter loopt dit echter terug en zal je niet elke week aan de slag kunnen op een festival. Hier is werken voor een uitzendbureau echter een groot voordeel. Bij uitzendbureaus mag je flexibel voor meerdere opdrachtgevers werken. Zo kan je het hele jaar door lekker flexibel bijverdienen. Wil je weten wat voor soort werk wij het hele jaar kunnen bieden? Bekijk dan onze vacature pagina of neem contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Werken met je vrienden

Wil je graag samen met je vrienden gaan werken op festivals in Amsterdam? Bij Recruit a Student zijn we altijd op zoek naar nieuwe studenten die graag willen werken. Via onze My Recruit app kan jij jouw vrienden direct inschrijven. Dit zorgt er niet alleen voor dat jullie samen kunnen gaan werken. Wanneer vrienden die jij hebt ingeschreven gaan werken verdien jij ook nog eens leuke prijzen! Vraag onze accountmanagers tijdens jouw intake voor meer informatie!

Een leerzame (bij)baan

Bij Recruit a Student vindt je niet alleen de beste flexibele bijbanen zoals werken op festivals in Amsterdam. Wij staan ook bekend om onze studiegerelateerde (bij)banen. Als werkstudent ga je als (bij)baan aan de slag bij een onderneming die een relatie heeft aan jouw studie. Door aan de slag te gaan bij een van deze opdrachtgevers kan jij jouw theoretische kennis in de praktijk gaan brengen en jezelf verder ontwikkelen als professional.

Dit geeft je daarnaast ook nog een mooie kans om je professionele netwerk uit te gaan breiden met relevante connecties. Dit levert je veel voordelen op wanneer je gaat solliciteren na het afronden van je studie. Daarom is werken als werkstudent de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen als jonge professional.

​Ga aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in werken op festivals in Amsterdam of een andere (bij)baan? Schrijf je dan snel in op onze website dan plannen wij snel een intake gesprek. Bekijk ook onze vacaturepagina zodat we tijdens je intake direct klussen die je interessant vindt kunnen bespreken!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!