Werken op festivals Enschede

Wil jij graag werken op festivals Enschede? Lekker geld verdienen en een aantal festivals meepakken? Dan ben je bij het juiste uitzendbureau! Recruit a Student plaatst jaarlijks studenten op de leukste festivals door heel Nederland.

Diverse werkzaamheden

Op een festival moet altijd erg veel gebeuren en er zijn dus ook veel verschillende functies waarin jij aan de slag kunt. Werken achter de bar of in een eetstand, het opbouwen van de podiums, allerlei verschillende soorten promotiewerk en nog veel meer. Dus ook als jij niet graag achter de bar werkt is er genoeg werk op festivals voor jou!

​Flexibel aan de slag

In Nederland staan we er om bekend dat wij in de zomer elk weekend meerdere festivals hebben. Hierdoor kan jij in deze maanden elke week lekker verdienen met werken op festivals Enschede! In de winter hoef jij ook niet stil te zitten. Er is niet elke week een festival, maar wij hebben nog veel meer leuke flexibele klussen waar jij aan de slag kan. Wil je weten wat voor soort werk wij het hele jaar kunnen bieden? Bekijk dan onze vacature pagina of neem contact op met ons kantoor in Enschede!

Werken met je vrienden

Werk jij graag samen met je vrienden en willen zij ook werken op festivals in Eindhoven? Meld je vrienden dan aan via de My Recruit app. Jij verdient vervolgens punten voor leuke prijzen over hun gewerkte uren! Vraag onze accountmanager tijdens jouw intake voor meer informatie!

Een leerzame (bij)baan

Bij Recruit a Student staan we naast flexibele klussen zoals werken op festivals bekend om onze (bij)banen als werkstudent. Werken als werkstudent houdt in aan de slag gaan in een functie met een relatie aan jouw studie. Je gaat jouw theoretische kennis op de proef stellen door er mee aan de slag te gaan in de praktijk. Een erg mooie kans om jezelf te ontwikkelen als professioneel!

Dit geeft je daarnaast ook nog een mooie kans om je professionele netwerk uit te gaan breiden met relevante connecties. Dit levert je veel voordelen op wanneer je gaat solliciteren na het afronden van je studie. Daarom is werken als werkstudent de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen als jonge professional.

​Ga aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in werk op festivals in Enschede of een andere (bij)baan? Schrijf je dan snel in op onze website dan plannen wij snel een intake gesprek. Bekijk ook onze vacaturepagina zodat we tijdens je intake direct klussen die je interessant vindt kunnen bespreken!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!