Werken op festivals Friesland

Wil jij graag werken op festivals Friesland? Lekker geld verdienen en een aantal festivals meepakken? Dan ben je bij het juiste uitzendbureau! Recruit a Student plaatst jaarlijks studenten op de leukste festivals door heel Nederland.

Diverse werkzaamheden

Er is altijd veel werk dat moet gebeuren op een festival. Zo kan je aan de slag in een van de barren of eetstands, zijn er veel enthousiaste medewerkers nodig voor allerlei promotiewerk, de podiums en stands moeten worden op- en afgebouwd en nog veel meer. Kortom er is altijd werk genoeg ook als jij niet achter de bar wil staan!

​Flexibel aan de slag

Bij Recruit a Student geef je per opdracht aan of je wilt werken zonder dat je ergens aan vast zit. Zo kies je zelf de weken uit dat je wel en niet wilt werken op festivals in Friesland. Daarnaast zit je ook niet vast aan één soort werk en kan je ook flexibel bij onze andere klussen aan de slag. Wel zo fijn als het aantal festivals terugloopt zodra het weer minder wordt. Wil je weten wat voor soort werk wij het hele jaar kunnen bieden? Bekijk dan onze vacature pagina of neem contact op met ons kantoor in Friesland!

Werken met je vrienden

Wil je graag samen met je vrienden werken op festivals in Friesland? Recruit a Student is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste studenten. Jij kan jouw vrienden direct aanmelden via de My Recruit app. Als jouw vrienden vervolgens gaan werken verdien jij leuke prijzen over hun gewerkte uren! Vraag onze accountmanager tijdens jouw intake voor meer informatie!

Een leerzame (bij)baan

Recruit a Student is niet alleen het beste studenten uitzendbureau voor flexibel werken. Onze missie is jou als student klaarstomen voor de toekomst. Dit betekent jou meer dan een inkomen bieden. Daarom kan je bij Recruit a Student ook aan de slag als werkstudent. In de functie van werkstudent ga je aan de slag in een bedrijf gerelateerd aan jouw studie. De perfecte kans om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Dit geeft je daarnaast ook nog een mooie kans om je professionele netwerk uit te gaan breiden met relevante connecties. Dit levert je veel voordelen op wanneer je gaat solliciteren na het afronden van je studie. Daarom is werken als werkstudent de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen als jonge professional.

​Ga aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in werk op festivals in Friesland of een andere (bij)baan? Schrijf je dan snel in op onze website dan plannen wij snel een intake gesprek. Bekijk ook onze vacaturepagina zodat we tijdens je intake direct klussen die je interessant vindt kunnen bespreken!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!