Werkstudent Den Bosch

Heeft u een onderneming in Den Bosch en bent u op zoek naar een werkstudent die kan helpen binnen uw organisatie? Recruit a Student helpt u hier graag bij. Wij hebben namelijk een database vol met enthousiaste studenten die gemotiveerd zijn om bij u aan de slag te gaan. Al onze studenten zijn uniek en hebben ieder hun eigen talenten. Er is dus altijd wel een student in Den Bosch te vinden die binnen uw organisatie past en die de werkzaamheden kan vervullen die nu blijven liggen.

De studenten

Al onze studenten beschikken over minimaal HBO niveau. Deze studenten kunt u voor allerlei soorten klussen inzetten op inhuurbasis. De studenten van Recruit a Student willen graag aan het werk en zijn daarbij ook nog eens erg leergierig. Hierdoor kost het maar weinig tijd om studenten in te werken, wat een groot voordeel kan zijn voor uw onderneming.

Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Recruit a Student heeft 12 vestigingen in Nederland. Er kunnen dus door heel Nederland werkstudenten worden geselecteerd en geworven. De studenten die Recruit a Student aanbiedt zijn hbo- en wo-studenten. Daarnaast beschikken onze studenten over de nodige ervaring. Dit komt ten goede van uw organisatie. Zo bent u minder tijd kwijt aan het inwerken van uw nieuwe werknemer.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!