Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

ZZP'er zorg inhuren

Bent u op zoek naar een kundige zzp'er in de zorg? Kies dan voor een zzp'er via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Sinds 1999 is Recruit a Student dagelijks bezig met het maken van de perfecte match tussen getalenteerde studenten en bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote en uitgebreide database. Deze database is gevuld met leergierige studenten die uiteenlopende studies volgen en inzetbaar zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Zo ook studenten die een zorg gerelateerde studie volgen!

Op flexibele basis zzp'er inhuren

Wanneer u kiest voor een zorgmedewerker inhuren via Recruit a Student, kiest u voor flexibiliteit. Zo kunt u een zorgmedewerker inhuren op fulltime, parttime of oproep basis, voor wisselende of vaste diensten en voor korte of lange periodes. U kunt een student precies inplannen zoals u dat wenst.

Maximale flexibiliteit kunnen wij u bieden met dankzij poolmanagement. Bij langlopende opdrachten waarbij veel flexibiliteit gewenst is biedt een studentenpool de ideale uitkomst. Wij stellen speciaal voor u een groep van zorgmedewerkers samen waar snel mee geschakeld kan worden. Zo kunt u eenvoudig op- en afschalen en beschikt u ten alle tijden over de ideale personeelsbezetting.

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met een zorgmedewerker inhuren. Maar als betrouwbare HR-partner bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem met ons groot aanbod van diensten als uitzenden & detacheren, poolmanagement, werving & selectie en online uitzenden & verloning. Wij geven u graag een passend advies en bieden een oplossing op maat!

Zzp'er inhuren

Wilt u graag meer weten over een zzp'er inhuren via Recruit a Student? Neem dan contact op met één van onze vestigingen bij u in de regio. Recruit a Student beschikt over een sterke landelijke dekking en kan u in heel Nederland van dienst zijn. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Recruit a Student helpt u graag met zorgmedewerkers inhuren!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!