Recruit a Student Assen

Recruit a Student Assen

Leuke, flexibele, uitdagende en makkelijke banen voor naast de studie. Dat is wat wij bieden. We snappen dat je niet altijd beschikbaar bent en dat je graag snel en vrijblijvend wat extra’s wil verdienen. Daarom kun je bij ons aan de slag op jouw voorwaarden. Wij bieden de mogelijkheden en jij kijkt wat bij jou past.

Festivals, evenementen, een uitje naar een vakantiepark of een stabiele baan hier in Assen. Het is allemaal mogelijk! Daarnaast bieden wij ook gezellige activiteiten voor onze kandidaten, je hoeft je alleen maar bij ons te hebben ingeschreven om deel te kunnen nemen!


Lijkt het jou leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, geld te verdienen, ervaring op te doen en deel te nemen aan gezellige activiteiten? schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Schrijf je in!

Telefoonnummer

Het team van Recruit a Student Assen

Jantina Bleijinga

Jantina Bleijinga

Directeur
Carlijn Cents

Carlijn Cents

Events & Recruitment
Wilko de Vreeze

Wilko de Vreeze

Directeur
Yannick de Vries

Yannick de Vries

Office Manager
Tristan de Lange

Tristan de Lange

Intercedent
Coen Wolterink

Coen Wolterink

Intercedent
Janet van de Lune

Janet van de Lune

Intercedent

Onze Samenwerkingen

Reviews

It was really a nice time. I met many international students and people there. I share their culture, language and experience which is really better than school.

I appreciate your patience, help, and commitment. I hope we will meet each other again in another place.

-Getaneh

I really had a nice time working at Leek !

It was a life changing experience for me ! Listening to people and helping them out made me feel good! I will definitely miss all of them there especially the kids! I had formed a nice bond with them!

-Simran

I enjoyed being with people from different areas of the world, and I got a lot of experience. I am grateful for the opportunity and the pleasant stay. Thank you for everything!

-Tigist

Studenten uitzendbureau Assen

 +31(0)88 522 00 58

assen@recruitastudent.nl

Recruit a Student is een uitzendbureau studenten Assen dat zich richt op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student is gevestigd in heel Nederland; zo ook in Assen. Al sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven! Onze database is uitgebreid en gevuld met gemotiveerde studenten die graag voor u aan de slag gaan. 

Ons aanbod van diensten bestaat onder andere uit werving & selectieuitzenden & detacherenonline uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij dit grote aanbod en onze jarenlange ervaring kunnen wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem bieden.

Recruit a Student Assen hanteert een persoonlijke aanpak. Iedere student in onze database kennen wij persoonlijk, wij weten precies wat hun talenten zijn en waar hun interesses liggen. Hierdoor weten wij precies welke vacatures goed bij de studenten in Assen passen. Wij kunnen u dus garanderen dat wij studenten aan u kunnen voorstellen die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de juiste vaardigheden. 

Wij geven studenten de kans om al tijdens hun studie interessante werkervaring op te doen en kunnen zij zichzelf ontwikkelen tot young professionals. Vanzelfsprekend heeft dit ook veel voordelen voor u: de studenten beschikken al over de basiskennis waardoor zij werkzaamheden snel onder de knie hebben en de studenten zijn erg gemotiveerd om meer kennis en vaardigheden op te doen binnen uw organisatie.

Maar wanneer kiest u nou voor een student inhuren? Wanneer u last heeft van wisselende drukte of seizoensgebonden drukte is het inhuren van een student ideaal. Ook voor een eenmalige opdracht of voor opdrachten met lage frequentie is het inhuren van een student de oplossing. U betaalt alleen voor de uren die de studenten daadwerkelijk voor u werken en u zit nergens aan vast.

Wanneer u een langlopend project heeft, kunt u er voor kiezen om een studentpool op te laten bouwen door Recruit a Student Assen. Wij stellen dan aan de hand van uw wensen een studentenpool voor u samen en deze wordt gevuld met getalenteerde studenten. Een studentenpool maakt op- en afschalen eenvoudig. Wanneer u onverwachte drukte ervaart kunt u snel extra personeel aanvragen. Maar wanneer het juist wat rustiger is kunt u ook eenvoudig weer afschalen waardoor geen last meer heeft van over- of onderbezetting.

Tevens zorgt het inzetten van een werkstudent via Recruit a Student Assen ervoor dat u meer rendement uit uw professionals kunt behalen. De werkdruk is de afgelopen jaren sterk gestegen en hierdoor krijgen de professionals steeds meer werkzaamheden. Dit gaat vaak ten kosten van de productiviteit en kwaliteit. Een werkstudent kan werkzaamheden uit handen nemen van uw professionals. Hierdoor kunnen zij zich meer focussen op hun belangrijkste werkzaamheden en zal de productiviteit en kwaliteit weer stijgen. 

Door de samenwerking met Recruit a Student Assen haalt u in een vroeg stadium talent binnen in uw organisatie. Wij begrijpen dat de zoektocht naar getalenteerd personeel de laatste jaren steeds moeilijker geworden is en dat dit tijdrovend kan zijn. Daarom helpen wij u hier graag bij! Recruit a Student Assen zorgt er voor dat er snel getalenteerd personeel voor u aan de slag gaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met studenten uitzendbureau Assen. Ook kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen. Na een snelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Recruit a Student Assen zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer