Recruit a Student Enschede

Het team van Recruit a Student Enschede

Jordy van Koert

Jordy van Koert

Accountmanager
Willemijn Loeve

Willemijn Loeve

Accountmanager
Nina Keupink

Nina Keupink

Senior Accountmanager
Remco Breet

Remco Breet

Franchiseondernemer

Studenten uitzendbureau Enschede

 +31(0)88 522 00 53

 enschede@recruitastudent.nl
Alleen op afspraak

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Enschede richt zich op het uitzenden van getalenteerde studenten en beschikt over een sterke landelijke dekking dankzij de vele kantoren; zo ook in Enschede. Sinds 1999 zorgt Recruit a Student voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote database. Deze database is gevuld met gemotiveerde studenten die in te schakelen zijn voor verschillende soorten werkzaamheden.

Het aanbod van diensten van studenten uitzendbureau Enschede is zeer uitgebreid. Zo kunnen wij u helpen met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij ons breed aanbod van diensten en onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare HR-partner die een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem kan bieden. Recruit a Student heeft al veel bedrijven geholpen met het vinden van getalenteerd personeel, ook u helpen wij graag!

​Getalenteerde studenten

Recruit a Student kent Enschede en omstreken goed. Zo werken wij onder andere samen met studenten van Saxion Enschede. De uitzendbureau Enschede studenten uit onze database zijn ambitieus, gemotiveerd en intelligent. Zij kunnen niet wachten om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. 

Uitzendbureau Enschede studenten Recruit a Student hanteert een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat wij al de uitzendbureau Enschede studenten uit onze database persoonlijk kennen en daarom weten wij precies wat hun unieke talenten en kwaliteiten zijn. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk de juiste koppeling maken tussen een student en een geschikte vacature. Dit betekent voor u dat wij studenten uitzendbureau Enschede aan u kunnen voorstellen die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden. Al de studenten uitzendbureau Enschede beschikken over de juiste werkhouding en kunnen op korte termijn werkzaamheden voor uw organisatie uitvoeren.

​De voordelen van een student

Maar waarom zou u voor een student inhuren Enschede kiezen? Het inhuren van studenten via uitzendbureau studenten Enschede heeft veel voordelen. Een van deze voordelen is flexibiliteit. De uitzendbureau Enschede studenten zijn precies in te plannen zoals u dat graag wilt. U kunt studenten inhuren via uitzendbureau studenten Enschede voor lange of korte periodes, vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Wanneer u de hulp van studenten uitzendbureau Enschede inschakelt bij een langlopende opdracht bieden wij u de mogelijkheid om een studentenpool op te laten bouwen. Deze pool vullen wij, speciaal voor u, met getalenteerde studenten. Dit is ideaal wanneer u te maken heeft met variabele drukte of wanneer de drukte op voorhand lastig te voorspellen is. Met de studenten in deze pool kan snel geschakeld worden, zo kunt u eenvoudig en snel extra personeel aanvragen. Maar ook zorgt dit ervoor dat u weer eenvoudig kunt afschalen wanneer het minder druk is. Zo heeft u altijd een optimale personeelsbezetting. 

Een ander voordeel van het inhuren van een student is dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste werknemers. De werkdruk is binnen veel organisaties flink gestegen de afgelopen jaren. Dit zorgt ervoor dat professionals steeds meer taken krijgen en dit kan een negatief effect hebben op de kwaliteit en productiviteit. Een intelligent student die u via uitzendbureau studenten Enschede kunt inschakelen kan werkzaamheden uit handen nemen van uw professionals waardoor zij zich weer kunnen richten op hun belangrijkste taken. De productiviteit en kwaliteit zal hierdoor weer toenemen.

​Meer weten over studenten uitzendbureau Enschede?

Uitzendbureau Enschede studenten heeft al veel bedrijven in Enschede en omstreken geholpen met het vinden van een getalenteerde student. Ook u helpen wij graag! Wilt u meer weten over uitzendbureau studenten Enschede Recruit a Student? Neem dan contact met ons op. Ook kunt een via onze website een bel-mij-terug formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Bent u benieuwd naar de kosten van het inhuren van een of meerdere studenten via uitzendbureau studenten Enschede? Vraag dan geheel vrijblijvend digitaal een offerte aan. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel.

Uitzendbureau studenten Enschede zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis heeft.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer