Recruit a Student Leeuwarden

Recruit a Student Leeuwarden

Leuke, flexibele, uitdagende en makkelijke banen voor naast de studie. Dat is wat wij bieden. We snappen dat je niet altijd beschikbaar bent en dat je graag snel en vrijblijvend wat extra’s wil verdienen. Daarom kun je bij ons aan de slag op jouw voorwaarden. Wij bieden de mogelijkheden en jij kijkt wat bij jou past.
Festivals, evenementen, een uitje naar een vakantiepark op Texel of een stabiele baan hier in Leeuwarden. Het is allemaal mogelijk! Daarnaast bieden wij ook gezellige activiteiten voor onze kandidaten, je hoeft je alleen maar bij ons te hebben ingeschreven om deel te kunnen nemen!


Lijkt het jou leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, geld te verdienen, ervaring op te doen en deel te nemen aan gezellige activiteiten? Kom dan langs voor een bakje koffie of thee op ons kantoor aan het Zuidvliet of schrijf je in , dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Schrijf je in!

Telefoonnummer

Het team van Recruit a Student Leeuwarden

Jantina Bleijinga

Jantina Bleijinga

Directeur
Carlijn Cents

Carlijn Cents

Events & Recruitment
Wilko de Vreeze

Wilko de Vreeze

Directeur
Yannick de Vries

Yannick de Vries

Office Manager
Tristan de Lange

Tristan de Lange

Intercedent
Coen Wolterink

Coen Wolterink

Intercedent
Janet van de Lune

Janet van de Lune

Intercedent

Onze Samenwerkingen

Reviews

It was really a nice time. I met many international students and people there. I share their culture, language and experience which is really better than school.

I appreciate your patience, help, and commitment. I hope we will meet each other again in another place.

-Getaneh

I really had a nice time working at Leek !

It was a life changing experience for me ! Listening to people and helping them out made me feel good! I will definitely miss all of them there especially the kids! I had formed a nice bond with them!

-Simran

I enjoyed being with people from different areas of the world, and I got a lot of experience. I am grateful for the opportunity and the pleasant stay. Thank you for everything!

-Tigist

Studenten uitzendbureau Leeuwarden

 +31(0)88 522 00 58

 leeuwarden@recruitastudent.nl
Zuidvliet 22 | 8921 BL | Leeuwarden

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een student in Leeuwarden? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag bij. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen leergierige studenten en bedrijven. Dankzij onze uitgebreide database kunnen wij in vrijwel iedere branche studenten leveren die voor u werkzaamheden uit kunnen voeren. Onze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide aanbod van diensten zoals werving & selectieuitzenden & detacherenonline uitzenden & verloning en poolmanagement zorgen ervoor dat wij een passende oplossing kunnen bieden voor ieder HR-gerelateerd probleem. 

​Het talent van morgen vandaag al in huis

Studenten uitzendbureau Leeuwarden gaat voor een persoonlijke aanpak. Van iedere student in onze database hebben wij in kaart gebracht wat hun unieke talenten en interesses zijn. Hierdoor kunnen u garanderen dat wij studenten aan u leveren die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de gevraagde vaardigheden. 

Als uitzendbureau met de focus op studenten zien wij het als onze missie om voor iedere student in Leeuwarden een (bij)baan te vinden die echt bij hen past en aansluit op hun studie. Op deze manier krijgen onze studenten de kans om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen en kunnen zij zichzelf onderscheiden van hun studiegenoten. Tevens zorgt dit er voor dat onze studenten erg gemotiveerd zijn en al beschikken over de basiskennis van het vak, de werkzaamheden hebben zij hierdoor snel onder knie. 

​Waarom een student?

Maar wanneer is het verstandig om een student in te huren via studenten uitzendbureau Leeuwarden? Veel bedrijven hebben te maken met wisselende drukte. Soms stromen de opdrachten binnen en heeft u te weinig personeel terwijl het andere moment de orders uitblijven en u te maken heeft met overbezetting. Het inhuren van studenten is dan de perfecte oplossing. De studenten werken graag op flexibele basis voor u. Studenten uitzendbureau Leeuwarden kan u helpen met het inhuren van werkstudenten voor een lange of korte periode, wisselende of vaste diensten en voor eenmalige klussen.

Bij langlopende opdrachten kunt u er ook voor kiezen om een studentenpool te laten opbouwen. Wij stellen dan, speciaal voor u, een groep van getalenteerde studenten samen die u flexibel in kunt zetten. Bij onverwachte drukte kunt u altijd extra studenten aanvragen en wanneer het rustiger is kunt u eenvoudig afschalen maar zit u nergens aan vast. 

Als u een student inhuurt via studenten uitzendbureau Leeuwarden zorgt u er voor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste werknemers. Omdat de werkdruk blijft toenemen krijgen uw professionals het vaak nog drukker. Deze stijgende werkdruk heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kwaliteit. Een werkstudent kan hierbij helpen! Een intelligente student kan werkzaamheden uit handen van uw professionals nemen waardoor zij zichzelf weer kunnen gaan focussen op hun belangrijkste taken. De kwaliteit en productiviteit zal hierdoor weer stijgen. Vanzelfsprekend is het ook financieel aantrekkelijk om een student in te huren. De studenten willen graag een bijbaan en hiervoor betaalt u veel minder dan voor een ervaren professional. 

Dankzij studenten uitzendbureau Leeuwarden haalt u tijdig nieuw talent binnen in uw organisatie. De zoektocht naar getalenteerd personeel kan lastig en tijdrovend zijn. Door deze zoektocht uit te besteden aan Recruit a Student Leeuwarden bespaart u een hoop tijd en weet u zeker dat er snel getalenteerd personeel voor u aan de slag gaat.

Wilt u graag meer weten over onze diensten? En bent u benieuwd wat Recruit a Student voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt een bel-mij-terug formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw aanvraag grondig en zullen u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student Leeuwarden zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer