Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Catering personeel inhuren

Wilt u catering personeel inhuren? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u! Onze studentenpool zit vol met flexibele horecaprofessionals die direct voor u klaar staan.

Wilt u catering personeel inhuren? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag mee. Al jaren koppelen wij leergierige studenten aan bedrijven. De studenten die voor werkzaamheden in de catering in te huren zijn, zijn zeer gemotiveerd en willen graag veel leren binnen uw onderneming.

Recruit a Student zorgt ook voor flexibiliteit voor zowel u als voor het ingehuurd catering personeel. Zo kunt voor de drukkere dagen nog tot voor de dag van de klus extra catering personeel aanvragen. Ook voor losse klussen kunt u nog kort voor de opdracht extra (catering) personeel aanvragen. Op deze manier komt u dankzij Recruit a Student nooit in de problemen qua personeelsbezetting.

Wilt u graag catering personeel inhuren via Recruit a Student? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheid om catering personeel in te huren. Studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!