Parttime vacatures ICT

Je bent vast op de hoogte van het feit dat er een arbeidstekort is in de ICT branche. Studeer je in de richting van ICT? Dan zit je dus goed! Je kan vrij gemakkelijk aan een baan komen. Dan vraag je jezelf waarschijnlijk af wat dan de toegevoegde waarde van een studentenuitzendbureau is. Recruit a Student heeft voor jou zeer diverse ICT vacatures, waardoor er voor iedere hbo- en wo- student en starter wat wils is. Bovendien bevatten de vacatures variërend van een 8-urige tot 40-urige dienstverband voor zowel de korte als de lange termijn.

ICT talent

Recruit a Student heeft diverse vacatures openstaan voor getalenteerde en jonge ICT’ers. Weet je niet zo goed welke baan bij jou past? Recruit a Student heeft een divers aanbod van kleinbedrijf tot groot zakelijk bedrijf. Recruit a Student weet door de jarenlange ervaring jou aan de juiste organisatie te koppelen. Er wordt gekeken of je past in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie. Daarnaast kijkt Recruit a Student in hoeverre jij gemotiveerd bent en kwaliteit kunt leveren voor de desbetreffende organisatie.

Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf je dan in op onze website en wij helpen je bij het vinden leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en beschikte banen beschikbaar.  Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een vacature die jou aanspreekt!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!