Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Administratief medewerker data invoer

Moet er binnen uw organisatie veel gegevens verwerkt worden en kunt u dit zelf niet meer bijhouden? Een administratief medewerker data invoer inhuren via Recruit a Student is de perfecte oplossing! Onze studenten zijn flexibel inzetbaar en staan in de startblokken om voor u als administratief medewerker data invoer aan de slag te gaan.

​De voordelen van een student inhuren

Het inhuren van studenten als administratief medewerker data invoer via Recruit a Student brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent als organisatie bijvoorbeeld niet verantwoordelijk de verloning van de studenten. Naast verloning nemen wij ook de juridische verantwoording op ons. Hierdoor hoeft u zich na het inhuren van studenten als administratief medewerker data invoer bij Recruit a Student nergens meer zorgen over te maken.

​De studenten van Recruit a Student

Al de studenten uit onze grote database zijn getalenteerd en intelligent. Zij willen graag al tijdens hun studie waardevolle werkervaring opdoen waardoor zij zichzelf kunnen door ontwikkelen tot young professionals. Tevens volgen de studenten die u in kunt zetten als administratief medewerker data invoer vaak een relevante studie. Dit zorgt ervoor dat zij de werkzaamheden snel oppakken en de inwerktijd is hierdoor kort. U kunt altijd maximale inzet verwachten van onze gemotiveerde studenten. 

Tevens zijn de studenten zeer flexibel inzetbaar. U kunt een student inhuren voor vaste diensten, wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht. Ook is het mogelijk om zowel fulltime als parttime personeel in te huren via Recruit a Student. Wij stellen u graag snel voor aan onze getalenteerde studenten.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een administratief medewerker data invoer inhuren via Recruit a Student? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u online een offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!